Nieuwe website!

cropped-AxlateLogoTransparant-Copy-21mike.png

Ja daar is ie dan! Welkom op de nieuwe website van Axlate.

Sneller, overzichtelijk, beter en mooier! Tijdens het onderhoud aan alle websites van Axlate, werd duidelijk dat de website van Axlate erg ver over datum was. Traag, niet handig, dode links, en moeilijk te onderhouden.

Daarom moest er een nieuwe website komen. En een nieuwe website wordt gemaakt in de Axlate Dev omgeving. Het basis systeem, waarvoor WordPress is gebruikt, was in november 2010 al geïnstalleerd. Maar het was moeilijk om te beslissen of er ook een nieuwe layout moest komen. De oude layout was niet echt een succes, en het was wel tijd voor iets nieuws. En nu, bijna 4 maanden later is de nieuwe Axlate website eindelijk online.

Verbeteringen
1. Nieuwe layout!
Daar was de website heel erg aan toe. Om niet de hele style van Axlate te veranderen, moest er een layout komen die wel de zelfde style had, maar zeker niet het zelfde was. De lucht is opgeklaard, de wolkjes zijn weg, en daaruit is deze nieuwe frisse layout gekomen.
2. Axlate netwerk
Doordat Axlate nu als basis WordPress gebruikt, is er veel meer ruimte op de server over. Door deze nieuwe basis kan nu eindelijk het Axlate netwerk opnieuw worden gemaakt. Iedere website krijgt een eigen ruimte, en alle websites kunnen beheerd worden vanuit de Axlate server.
3. Afbeeldingen verbeterd
Ook de hulp knoppen waarmee bezoekers snel en gemakkelijk door de website heen kunnen bladeren, zijn verbeterd. De afbeeldingen zijn mooier, beter afgerond, en zijn wat veranderd. De functie blijft natuurlijk het zelfde.
4. Teksten aangepast
Een frisse wind door de site, dus waarom ook niet gelijk alle teksten controleren, aanpassen, en leuker maken. Axlate is namelijk geen saai bedrijf, dus weg met die saaie verkooppraatjes. Alle pagina’s zijn helemaal opnieuw geschreven, gechecked, en minder langdradig gemaakt. De uitleg op de site is nu duidelijk en kort!
6. Referentie pagina
Ja dat overzicht zag er al goed uit, nu is het nog beter. De afbeeldingen van de websites zijn opnieuw gemaakt, en de hele pagina is bijgewerkt en opgefrist net als de rest van de website.